periodeplan 1

 periodeplan uke 41-45



41

 

 

 

Vestidahallen mandag

Kontringer og returløp

 

Fokusere på fart i kontringen og pushe de til å tørre å gå. Fokus på returløpet også hvordan man forsvarer i returløp.

Spillet har begynt å gå mye fortere og de er ikke så vant til det. Derfor er det viktig å introdusere de for disse situasjonene på trening  og bli kjent med hva og hvordan de skal håndtere det før de møter det for mye i kamp.

42

 

 

 

Vestidahallen mandag

Kontringer

 

 

Fokus på å bli tryggere på seg selv i 1 mot 1 situasjoner og tørre å gå. Forsetet med en øvelse vi gjorde forrige uke men repetere det vi gikk gjennom først.

Jeg har erfart at det funker bra å ha en blanding av noen nye og noen kjente øvelser. Her håper jeg de vi ser fremgang og at de viser at de husker det de snakket om forrige uke.

43

 

 

 

Vestidahallen mandag

Forsvar

Plassering i forsvar

Fokus på hvordan de skal passere seg i forhold til hverandre, hvordan hver posisjon skal stå og generelt. Lære å se når de må stole på hverandre og når de må hjelpe i forsvar.

Gjøre de mer bevist på hvordan de plasserer seg i forsvar og konsekvenser av hvordan de står i forhold til hverandre og angrepsspillerne.

44

 

 

 

Vestidahallen mandag

Forsvar fotarbeid

Fokus på dette for å forbedre forflytningen i forsvar, bevisstgjøring, flere korte kjappe skritt istedenfor lange når de arbeider i forsvar.

Spille på en side og ta med det vi jobbet med forrige uke men ha fotarbeidet og plassering som hovedfokus.

45

 

 

 

Vestidahallen mandag

Forsvar taklinger

Tørre å gi alt i taklingene ikke være redd for å ta i skikkelig. Lære at de kan ta i mye mer enn de tror, men også når de må slippe spillerne.

Mye 1 mot 1 slik at hver og en får spesifike kommentarer som de kan jobbe med, får også mange taklinger hvor de blir nødt til å ta i ikke bare "sende" spillern videre til den som står ved side av.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen